Prvo želimo da se zahvalimo korisnicima na svojim prognozama, Dušan nastavlja sa svojim analizama i za sad je bez greške. Dražen Ezić takođe daje odlične analize i ima veliku prolaznosta, a juče na žalost nismo bili u prilici da postavimo i predlog Hunda – koji će se od sad na sajtu voditi kao Chuky, koji nam je posalo oko 17h svoje analize za juče i obe su prošle, ali smo mi bili sprečeni da ih postavimo.

Chuky nam je poslao sledeće:

Montpellier – Monaco 2 & GG, kvota 3,1

Kneževi nikako ne bi smeli da propuste priliku za osvajanjem 3 veoma značajna boda u borbi za šampionsku titulu. Na ruku im ide to što je za večerašnji meč igrački desestkovana ekipa domaćina ( nekoliko veoma bitnih izostanaka ), kao i trenutna forma i zalet koji je Monaco uhvatio. Domaćin će po meni sigurno postići makar jedan pogodak ( to uostalom jako često i čine u poslednje vreme ), igraju opušteno, za sad sigurni blizu sredine tabele, bez šanse za neki značajniji plasman na kraju sezone…

Kao i dabl Monako i Katania koji je isto prošao.

Naše analize su podbacile, malo smo se opustili nakon što smo uhvatili prelaz na Telstar pa smo počeli da jurimo malo veće kvote i tako srozali naš skor u ovom mesecu, ali nema toga više, vraćamo se staroj dobroj taktici sa analizama iz januara, bolje da bude i plus 5-6€ nego minus 15-20€.

Juče u sekciji 3 za 3 koji sumo otvorili na inicijativu korisnika, je došlo tri utakmice, a jedna je pala.

Utakmica za koju su svi očekivali da će biti dvojka Nimes, je potpuno podbacila pa je domaćin lagano rešio taj meč u svoju korist sa 3:0.

Wigan koji je bio slična priča, a gde se očekivalo da bude ili kec ili iks, se na kraju tako i desilo, pa je domaćin okrenuo rezultat u drugom poluvremenu na 2:1 ali je pri kraju primio gol za 2:2 i nerešen ishod, pa treba očekivati da u njihovom sledečem susretu budu pobeda Wigana, kako bi se izjednačili sa osvojenim bodovima.

Bidvest Wits – Ajax Cape Town koji su bili izjednačeni sa brojem pobeda i nerešenim rezultatima je završena ubedljivom pobedom domaćina, pa je za očekivati da će sledeći meč biti ili nerešen ishod ili pobeda Ajaxa.

I poslednji meč iz sekcije 3 za 3 je bio Sošo vs Okser gde smo napomenuli da Sošo od 2009. godine nije pobedio u medjusobnim duelima, je opet izgubio i Okser je zabeležio pobedu i to iz 2 u 2, a samo pobda gostiju je plaćala odličnih 5.00.

Nastavljamo danas sa informacijama, srećno.