PametnoKladjenje
Analize
Čelzi v Mančester – Maretova Analiza

Na oba tiketa juče po jedan promašaj, nije bilo sreće, na jednom Arsenal koji na veliko iznenađenje nije uspeo da postigne gol, a na drugom Dortmund, koji je istina došao 3+ ali nije uspeo da pobedi ubedljivo najgori tim u…

Na oba tiketa juče po jedan promašaj, nije bilo sreće, na jednom Arsenal koji na veliko iznenađenje nije uspeo da postigne gol, a na drugom Dortmund, koji je istina došao 3+ ali nije uspeo da pobedi ubedljivo najgori tim u ligi.

Veliko iznenađenje, za sve.

Danas nas čeka veliki derbi, biće puno emocija, Murinjo i Čelzi se opet sastaju i sve nas užasno zanima kako će se odigrati. Kladionice favorizuju Čelzi, ali po mom mišljenju – previše. Čak 3,75 kvota na Junajted. Istina, Junajted nije uspeo da zabeleži pobedu protiv Čelzija već 5 godina, tj. 10 mečeva. Malo iznenađujuć podatak, ali ne bi trebalo otpisivati tim iz Mančestera koji je ove sezone mnogo jači nego prethodnih.

Takođe, ni Konteov Čelzi ne deluje previše ubedljivo. Shvatio je i Konte da EPL nije isto što i Serija A kada vodiš Juve koji ima Pogbu i Moratu.

Konte će pre svega želeti da ovaj meč ne izgubi, dok Murinjo sigurno sprema slatku osvetu igračima i vlasniku koji su ga praktično izbacili iz kluba. Nije tajna da su igrači Čelzija jedva čekali da mu vide leđa, pa zato mislim da će Junajted danas igrati dosta pametno. Protiv Liverpula je bilo bitno ne izgubiti, a danas je akcenat manji na tome, a veći na pobedi jer bi ta pobeda donela preko potrebnog zadovoljstva, atmosfere i naravno bodova. Prekid crne serije od par godina takođe bi pokazalo svima da Junajted nije ono što je bio.

U pobedu Čelzija ne verujem ni najmanje, mislim da se to neće desiti, nerešeno jeste najrealniji ishod, ali DNB na Junajted ili Čista Pobeda plaćaju odlično.

Realno, tim sa Ibrom, Pogbom, Marsijalom, Matom i ostalima realno može da pobedi bilo koga, a ja bih jako voleo da to danas bude Čelzi. Čelzi je izgubio obe velike utakmice, sa Liverpulom i sa Arsenalom ove sezone, a mislim i da Junajted ima bolje pojedince. Kvota je odlična, pa bi trebalo probati.

Takođe, nešto što ne igram često, to su kartoni. Očekujem ih ovde…Luiz, Matić, Kante i Kejhil mi deluju “zrelo” za par žutih, a verujem da grubost neće izostati ni iz suprotnog tabora.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *