PametnoKladjenje
Prognoze
Čelzi – Sautempton

Čelzi je gladan bodova, a i ekipa Murinja pre ili kasnije mora da počne da pobedjuje. Mislimo da je došlo vreme da i Čelzi zaigra kako zna i ume, tako da je jedinica na ovom meču više nego izvesna a…

Čelzi – Sautempton
  • Prošlogodišnji šampion Čelzi, ne može da se pohvali kako je krenuo novu sezonu. Trenutno je na 14-oj poziciji i igra protiv desetoplasirane ekipe Sautemptona koja ima bod više. Poslednja dva međusobna susreta su završena 1:1, dok je prethodna dva pobedio Čelzi i kod kuće i u gostima.

    Čelzi je polako počeo da popravlja formu, ali i dalje je naveći problem Čelzija odbrana. Međutim i tu se vide poboljšanja nakon pobede od 4:0 protiv Makabija u Ligi šampiona.

    Na sreću Čelzija zaostatak za oba Mančestera je 7 i 8 bodova. Na sreću u ekipu se vraća Azar, ali su i dalje bez povređenog golmana Kurtoe i suspendovanog Košte.

    Sa druge strane Sautempton dolazi u goste sa dosta dobrom formom, nakon pobede nad Svonsijem od 3:1, i nakon demoliranja Miltona sa 6:0 u kupu. Tako da je trener Koeman konačno malo ustalio ekipu nakon jedne pobede, tri nerešena susreta i dva poraza. Dobra vest za Koemana je da mu se u ekipu vraćaju Bertrand i Tadić nakon povreda.

[yop_poll id=”22″]

[soccer-info id=’2′ type=’table’ /]

PK Prognozira
  • Čelzi je gladan bodova, a i ekipa Murinja pre ili kasnije mora da počne da pobedjuje. Mislimo da je došlo vreme da i Čelzi zaigra kako zna i ume, tako da je jedinica na ovom meču više nego izvesna a i dobro plaća. Kvota na pobedu Čelzija je oko 1,85.

    Očekujemo da rezultat bude 2:0 za Čelzi.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *