Moramo da skrenemo pažnju korisnicima na jednu stvar! Po gugle analitiks izveštaju prosto smo zapanjeni da korisnici ne koriste informacije o povredama i spsuenzija, h2h statistici koji se inače na drugim sajtovima naplaćuju između 10€ i 20€ mesećno za svaku stavku posebno, pa pomišljamo da vas takve informacije ne znimaju i da čekate samo da postavimo naše analize utakmica, što svakako nije poenta ovog sajta. Naše analize su dobre, ali koristite informacije koje stavljamo svakog dana za vas kako bismo vam omogućili da što bolje i sami proberete utakmice i da smanjite utrošeno vreme koje vam je portebno da biste sami istražili sve što vam postavljamo svakog dana!

Što bi jedan od kirisnika juče rekao u toku dopisivanja sa nama, kad smo mu rekli da naše analize utakmica i sam proveri i ukoliko mu se dopadaju da ih doda na svoj tiket ili da ih igra kao singl, a ne kao tiket i da nije realno da nam prolaznost bude 100%, na to nam je rekao sledeće i slatko nas namsejao:

“Jarane… pa nisi ti prorok… ali si dobar u analizi utakmica!” – apsolutno je upravu.

Jučerašnje analize su bile odlične, od tri utakmica koje smo analizirali, za jednu smo baš “bili sigurni”, a ona je prošla bez ikakvih problema, druga analiza nam je bila vrlo logična i ona je isto prošla, a na trećoj gde smo jurili iznenađenje da će i gost dati gol najboljoj škotskoj ekipi, se ipak nije dogodilo.

Koristite informacije koje postavljamo, mogu mnogo da vam pomognu!!!


Celta Vigo v CD Alaves 1X&0-2@1,90 0:0 WIN

Football / Spa. Copa Del Rey / Kick off: February 2, 2017, 21:00

Spain Cup, polufinale prva utakmica.

Obe ekipe su se fokusriale na ovo takmičenje. Selta je svakako favorit za prolaz u finale, ali mi mislimo da će ovaj meč biti mnogo teži nego što to sama kvota govori.

Selta je trenutno u fenomenalnoj formi i njihov najbolji igrač je ostao da se odmara prošlo kolo, što dovoljno govori o ambicijama Selte u ovom takmičenju. Selta sigurno želi da nastavi sa dobrim partijama, ali verujemo da će joj i biti cilj da na ovom meču ne prime gol.

Alaves je takođe u dobroj formi i jako teško gubi utakmice. Najveći problem Alavesa može da bude umor igrača koji su imali jako težak meč protiv Ateltika gde su uspeli da izbore 0:0, ili je čak pravilno reći da se Atletiko izvukao pošto je Alaves bio bolja ekipa na tom meču.

U svakom slučaju Alaves ima ekipu željnu nadigravanja i vrlo su takmičarski nastrojeni. Njihovo glavno oružije je igra na kontre i slobodni udarci. Alaves je ekipa koja vrlo teško postiže golove. Na poslednjih 10 utakmica imaju gol razliku 7:5 što dovoljno govori koliko trvdo igraju!

Poslednja utakmica između ove dve ekipe koja je odigrna prošlog meseca, a koju smo i mi analizirali, na tereneu Selte, a ta utakmica je bila izuzetno tvrda, gde je Selta uspela da slomi otpor Alavesa tek u poslednjim minutima meča.

Sličnu situaciju očekujemo i danas, pogotovo kada se uzme u obzir da je u pitanju borba za finale! Pored toga još jedan od razloga za naš izbor igre je i činjenica da će u Šaniji danas padati kiša skoro ceo dan, pogotovo severozapadno. Može da se desi da trava neće biti baš najbolja na ovom meču, što će dodatno otežati igru današnjim rivalima i verovatno će uticati na samu igru.

Što se tiče povreda i suspenzija, nema velikih promena u ekipama, pošto obe ekipe imaju  maltene ceo sastav na raspolaganju.

Celta de Vigo: Blanco (8/0 g), Beauvue (0/0 f)

Deportivo Alavés: Pantic (2/0 d, left the club)