Jučerašnji dan je počeo katastrofalno za naše predloge, prvo je hokej KooKoo neočekivano ostvario pobedu bez svoja tri najbolja igrača i tako započeo lošu seriju, zatim je Zvezda koja je obezbedila prvo mesto i koja se čuva za Kup Koraća, kao i za tešeke mečeve koji im predstoje u borbi za dalji plasman Eurolige, sa rezervistima i mešovitim sastavom poptuno demolirala protivnika, pa je vezala drugi naš pad u nizu.

Nakon toga su usledili mečevi iz sveta fudbala i tenisa.

Caroline Wozniacki još uvek nije završila meč, a samo je ona još ostala, u slučaju da pobedi, na kraju ćemo jučerašnji dan završiti sa -1,5€, a s obzirom na rezultate koji su bili juče i kako smo se nadali kad je počeo dan i nije tako loše :(…

Brazilci za koje smo pisali juče su bez većih problme demolirali protivnika sa velikih 4:1, da bi im se pridružili i Fulam posle preokreta nad Notingemom sa 3:2 i Pitsburg je noćas isprašio Vankuver sa 4:0 i doneo nam još pozitivnog salda u banku.

Utakmica gde smo tražili prekid tradicije, je donela potpuno ludilo. Sastali su se Mansfield – Accrington Stanley i već u prvom poluvremenu se pokazalo da ovaj meč neće biti standardan, pošto je u prvom delu igre već palo 5 golova i na odmor se otišlo rezultatom od 2:3 za goste, u nastavku su nastavili istim tempom, pa je na kraju utakmica završena sa 8 golova i podelom bodova 4:4.

Pored naših analiza, Dražen je takođe sinoć postavio još jedan hokejaški meč, pored našeg Pitsburga, koji je prošao bez problema.

Winnipeg Jets – Dallas Stars, više od 5.5, 1.80 i 1 5:2 WIN WIN – tako da su prošla oba predloga

Čekamo Wozniacki šta će da uradi, a mi nsatavljamo dalje sa informacijama i analizama.