PametnoKladjenje
Prognoze
Burton Albion v Fleetwood Town

Barton i dalje drži prvo mesto, mada mu je forma “u šrkipcu”. Danas dočekuju Flitvud i prosto moraju da okrenu situaciju i zadrže prvo mesto. Oni imaju 9 poena prednosti nad Gilingemom, tako da situacija i dalje nije opasna što…

Barton i dalje drži prvo mesto, mada mu je forma “u šrkipcu”. Danas dočekuju Flitvud i prosto moraju da okrenu situaciju i zadrže prvo mesto. Oni imaju 9 poena prednosti nad Gilingemom, tako da situacija i dalje nije opasna što se njihove promocije tiče, ali će sigurno želeti da je što pre osiguraju. Kod kuće i dalje imaju dobru formu, a Flitvud je dosta loš u gostima.

Ono što je najbitnije, to je da Flitvud danas dolazi dosta oslabljen:

Barton: Timmy Thiele (22/1 f), Anthony O’Connor (20/0 d), Kelvin Maynard (0/0 d), George Taft (0/0 d)

Flitvud: Conor McLaughlin (26/1 d), Stephen Jordan (12/0 d), Tyler Forbes (14/2 m), Nathan Pond (14/0 m)(svi neizvesni), Nick Haughton (16/0 m, suspended), Antoni Sarčević (32/3 m), Danny Andrew (8/0 d), Jack Sowerby (8/0 f), David Henen (9/1 f), Brendan Moore (0/0 g), Vamara Sanogo (1/0 m)

Za Barton će danas verovatno debitovati i Hamza Choudhury koji je stigao na pozajmicu iz Lestera kao pomoć ekipi.

Tim info za Barton: http://www.burtonalbionfc.co.uk/news/article/walsall-match-preview-and-team-news-2972689.aspx?utm_content=buffere5158&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Tim info za Flitvud: http://www.fleetwoodtownfc.com/news/article/fleetwood-town-burton-preview-2999777.aspx

Jedino što ovde plaši je stvarno dobra forma Flitvuda u poslednje vreme, ali ne smemo zaboraviti činjenicu da i posle male krize u Bartonu oni i dalje imaju 28 bodova više od njih i da su jako dobri domaćini. A kvota je baš dobra, oko 2,00, tako da sigurno vredi rizikovati.

 

 

Related Posts