PametnoKladjenje
Prognoze
Burg razoružan, Fortuna nema sreće

Za neke timove prosto nema nade da će im krenuti na bolje...

Evo i prvih proverenih informacija za danas:

U francuskoj drugoj ligi, Burg dočekuje Klermon i ima velikih kadrovskih problema, moraće da igraju bez oba špica i golmana, kao i bez još par igrača.

Bourg-Péronnas v Clermont Foot  (Winer 2) Away Win Draw No Bet @ 1,95

Burg: Damour (23/2 m, suspendovan), Boussaha (26/6 f, drugi strelac), Goyon (11/0 d), Fabri (20/0 prvi golman), Sane (24/11 f, najbolji strelac)

Klermon: Avinel (22/0 d), Espinosa (20/0 m), Goncalves (4/0 m)

Fortuna je u velikim problemima, kako finansijskim, tako i kadrovskim. Izvor: http://www.nu.nl/sport/4216579/fortuna-sittard-heeft-acute-financiele-problemen.html

Trenutno nemaju sponzora, a ne mogu da uzmu nove jer su im finansijske prognoze do kraja sezone prilično tmurne i ne mogu da nađu investitora.

Za Fortunu neće moći da igra par njihovih najboljih igrača Roel Janssen, Joeri Schroijen koji su im najbolji odbrambeni igrači i jedan je postigao 3 gola, dok drugi 4 gola ove sezone što ih čini trećim i četvrtim strelcem kluba (?! Istina, najbolji strelac im je srednjak Hutten (26/7), dok im je najbolji napadač postigao 5 golova) Marco Ospiltalieri. Sve u svemu, Draw no Bet na Top Oss se čini kao dobra opkalada za 1,90.

Fortuna Sittard – Top Oss (Winer 2) Away WIN DRAW NO BET @ 1,90

Tag

Related Posts