Pregleda današnjih analiza, šta reći Bolton je ozbiljno razočarao pošto je od 11 minuta imao igrača više, odmah posle toga je postigao i gol, da bi nakon toga sa igračem više primio dva gola. U drugom poluvremenu su zapeli, ali bez uspeha da probiju odbranu gostiju, koji su se odlično branili sa igračem manje.

Mečevi za koje smo bili sigurni da određeni timovi neće izgibiti, to se i dogodilo, ali na žalost nisu uspeli ni da pobede, pa je Winner imao apsolutno smisla.

Bari, SPAL i Flitvud svi timovi za koje smo rekli da verujemo da neće izgubiti meč, nisu izgubili, ali na žalost nisu ni pobedili kako bi nam doneli i ozbiljan profit, pošto su kvote bile odlične na njih.

Sa druge strane, svi mečevi, osim Boltona, za koje smo gađali čist znak su prošli bez većih problema.

Barnli je bez muke pobedio u kupu sa 2:0, dok je St. Jonson u drugom poluvremenu pokazao zašto smo bili ubeđeni u njihovu pobedu i lagano porazio Hamilton sa 3:0.

Ostaje nam još da vidimo kako će da prodju Antalyaspor gde je trenutni rezultat 1:1, kao i Lacio gde je trenutno 0:0, večeras nas očekuje još jedna teška utakmica (Rennes vs Nantes) gde smo rekli da ne verujemo da će domaćin izgubiti.