Jutros smo kontaktirali korisnike koji su se do sad pokazali da postanu naši tipsteri kako biste imali što više dobrih informacija, Dražen i Chacky su se složili sa tim, a izgledalo je da je i Dušan. Dušan nam je posalo poruku da se slaže sa tim i da nema ništa protiv, pa vam prenosimo celu poruku:

Moze naravno sto da ne … Ove informacije moj drug kupije od nekih Rusa iz Moskve kod njih se petkom kupuju ti njihovi bodovi na nedeljnom nivou i kostaju od 500-700e sve zavisi kakvu ponudu posalju ali nas 7 se tali pa kupujemo, oni rade preko mejla drug dobija tipove i analize oko 9h prevodi i salje nama … On ih je i nasao kada je radio u Podmoskovlju 3 godine… Iskreno ja sam u prici 4 nedelja… Dnevno salju od 1-3 analize i specijalnost im je hokej, ozbiljno se bave time dobra su prica za sada … Videcemo kako ce biti u biducnosti

Međutim danas u toku dana nam se javilo nekoliko korisnika koji su nam rekli da ih je Dušan kontaktirao sa sledećom porukom:

Posto necu biti vise u mogucnosti da postavljam analize na portalu Pametno Kladjenje…. nudim vam saradnju sledecu …. Ove analize koje sam postavljao i koja nije nijedna pala moj drug kupije od nekih Rusa iz Moskve kod njih se petkom kupuju ti njihovi bodovi na nedeljnom nivou kostaju od 500-700e sve zavisi kakvu ponudu posalju ali nas 7 se tali pa kupujemo, oni rade preko mejla drug dobija tipove i analize oko 9h ujutru za taj dan prevodi i salje nama … On ih je i nasao kada je radio u Podmoskovlju 3 godine… Iskreno ja sam u prici 4 nedelja… Dnevno salju od 1-3 analize i specijalnost im je hokej, ozbiljno se bave time dobra su prica za sada … Imaju vrhunske informacije … E sad ako se sto vise nas ucipi davali bi po 20-30e sto za one informacije koje imaju je jako malo… nas npr 20 dajemo po 30e i imamo nedelju dana analiza …. Ako si zainteresovan javi se sto nas je vise manje para cemo davati, sutra bi morali da uplatimo da ne gubimo petak …. Pozdrav ako si zainteresovan ili imas neko pitanje javi se ….

Jednu priču je nama rekao, a ostalim korisnicima koje je kontaktirao drugu, što apsolutno nije fer!!!

To je bilo potpuno neprofesionalno sa njegove strane! Nam iza leđa radi i kontaktira korisnike koji su sa razlogom na našem sajtu. Zbog svega navedenog, rešili smo da se više Dušanovi postovi neće objavljivati i biće banovan sa stranice, zbog nepoštovanja pravila ovog sajta i ove zajednice.

Zahvaljujemo mu se na dosadašnjim prognozama ali više nećemo sarađivati!