SK Slovan Bratislava – SK Sigma Olomouc

Football / Friendly / Kick off: 10 Feb 2017, 14:00

Srpski trener domaće ekipe Ivan Vukomanovic je izjavio pred ovaj meč sledeće:

Danas će nateren istrčati veliki broj mladih igrača, kod kojih smo videli dobar napredak. U startnoj postavi takođe forsiramo Vukan Sevicevic i Mitchell Schett. Oba igrača neće moći da igraju prvo kolo prvenstva, ali želim da ostanu u formi. Takođe na ovom meču od starta će igrati i Vernon de Marco, koji nam se pridružio iz Turske. Igrač koji još uvek nije dovoljno brz sa loptom i plaši se duela, zbog moguće povrede. Vremenske prilike neće biti idealne pa rizikuju da nam se neki igrači povrede, ali slična situacija nas čeka i kad počne liga, pa moramo da se navikavamo na ovakve uslove.

Takođe je izjavio i sledeće:

Maldi odbrambeni igrač Filip Molnar će gotovo sigurno startovati ovaj meč. Takođe za ovaj meč su pozvani i sledeći mladi igrači koji će početi meč sa klupe. Filip Duris i Oliver Mórocz i malo stariji David Kitka, i Illia Martin Vician Tereshchenko.

Na ovom meču želimo da pružimo priliku maldim igračima koji su se pokazali. Pratili smo utakmice malđih selekcija i na osnovu analize smo izabrali nekoliko igrača koji mogu da konkurišu za prvu postavu.

Igrači koji su pozvani za ovaj meč su sledeći:

Dominik Greif, Martin Krnáč, Samuel Antálek, Juraj Kotula, Ruben Ligeon, Cléber, Lesley de Sa, Vukan Savicevic, Mitchell scheme Samuel Šefčík, Vernon de Marco

+ Filip Duris, Filip Molnar, Oliver Mórocz (sva trojica juniori)

+ David Kitka, Illia Tereshchenko i Martin Vician (sva trojica ispod 19 godina)

Izvor: skslovan

Većina kladionica je ovaj meč sklonila sa liste, a gotovo svako ko je pročitao ove informacije je igrao na goste. Po nama treba biti obazriv sa ovom utakmicom, pošto je trener domaće ekipe očigledno pozvao sve igrače koji su mu se učinili kao dobri i koji mogu da konkurišu za prvu postavu. Tako da nas čak i ne bi iznenadilo da klinci daju svoj maksimum kako bi opravdali poziv trenera i dokazali se.