PametnoKladjenje
Prognoze
Bilbao vs Partizan

Mreže neće mirovati u Baskiji

Bilbao dočekuje Partizan večeras i ima priliku da se osamostali na vrhu tabele i overi plasman u sledeći krug. Prilika je odlična, Partizan i dalje muči muku sa povredama, tako da i kvota na pobedu Baskijaca pada.

Bilbao igra odlično, vezali su 5 utakmica bez poraza i večeras ih po svemu sudeći očekuje ne tako težak zadatak. Aduriz i Viliams će sigurno biti na visini zadatka i teško je očekivati da će Partizan ovde proći bez par golova u mreži. Baskijci će sigurno pokušati da ponove uspeh iz 2012. kada su igrali finale ovog takmičenja protiv Atletika iz Madrida.

Obe ekipe igraju prilično otvoreno, Partizanova odbrana je sve ali ne pouzdana i dobra, dok se Oumaru verovatno vraća na teren.

Pored očigledne pobede domaćina, deluje i da će u ovoj utakmici biti golova, Partizan je svakako motivisan da igra ovo takmičenje, a dokazali su i da mogu da postižu golove u Evropi.

Kombinacija 1&3+ (pobeda domaćina i 3 ili više golova) plaća solidno, oko 1.80, a mi smo prilično sigurni da će Bilbao ovu utakmicu dobiti baš tako, ili 3+ ili sa hendikepom.

Tag

Related Posts