Besplatan Softver – Fudbalska statistika

Fudbalska Statistika

Fudbalska statistika nije presudan element kada se radi o klađenju na ishode fudbalskih mečeva. Ali, može svakako biti od velike koristi. Danas vam predstavljamo odličan programčić koji je besplatan i koji se ažurira direktno preko internet konekcije. Baza podataka mu se ažurira jednim klikom, i moramo da priznamo da je jedan od najboljih na koje smo naišli.

Fudbalska statistika

U njemu možete videti statistiku za sve lige na svetu, a moramo priznati da je fudbalska statistika koja se obrađuje veoma podrobna. U glavnom meniju imate statistiku za golove, hendikepe, prelaze, duple šanse, za timove pojedinačno, igrače i još mnogo toga.

Da napomenemo, ovo nije softver za predviđanje ishoda mečeva, samo je tu da vam pruži statistiku.

Fudbalska statistika liga i nacija

Takođe, može vam se prikazati i fubalska statistika vezana za lige i za nacije, gde možete pogledati sve tendencije vezane za tu ligu, na primer koji procenat utakmica se završava +3, ili 1+. Koji je procenat prelaza, kartona…kao što vidite, fudbalska statistika može biti veoma korisna.

statistika-fudbal

Program takođe pamti i prethodne rezultate, tako da može gledati prošle susrete tim timova, koliko su golova međusobno postizali, da li je kvota opravdana i potcenjena, odnosno precenjena.

fudbalska-statistika

Ime programa je Soccer Stats Tracker i napravljen je od strane sportskih entuzijasta, kao uostalom i ceo ovaj sajt i potpuno je besplatan. Ovo je oficijalni sajt gde ga možete pronaći i pročitati malo više o njemu, a odavde ga možete direktno preuzeti.

Kao što smo već rekli, apdejt je vrlo jednostavan, dovoljno je samo da jednom dnevno kliknete na Update u gornjem meniju i odaberete opciju From Internet.

Ne zaboravite da lajkujete našu stranicu (ukoliko vam se sviđa ovo što radimo i time nam pružite podršku da budemo još bolji) na fejsbuku, kao i da ovu stranicu šerujete prijateljima za koje mislite da će im koristiti. Fudbalska statistika je često vrlo korisna.

By | 2017-08-16T11:53:51+00:00 August 19th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment