PametnoKladjenje
Flash vesti
Bernabeu gori večeras

Kakva nas samo utakmica čeka večeras, jedva čekamo da vidimo kako će Real pokušati da nadoknadi izgubljeno iz prošlog meča. Oba tima su kompletna, dok je na drugom meču situacija malo drugačija:   Manchester City v Paris St. Germain Manchester…

Kakva nas samo utakmica čeka večeras, jedva čekamo da vidimo kako će Real pokušati da nadoknadi izgubljeno iz prošlog meča. Oba tima su kompletna, dok je na drugom meču situacija malo drugačija:

 

Manchester City v Paris St. Germain

Manchester City: Kompany (13/2 d), Sterling (28/6 m, drugi strelac), Nasri (9/2 m)

Paris St. Germain: Verratti (17/0 m), Pastore (14/2 m)(i dalje neizvesni), Matuidi (29/3 m, SUSP), David Luiz (21/1 d, SUSP)

Real Madrid v VfL Wolfsburg

Real Madrid: nema izostanaka

VfL Wolfsburg: Jung (11/0 d)

 

Šta igrati? Pa, mi stvarno verujemo da će Real pobediti, tu nema šta, ali je kvota stvarno mizerna. Da li će proći dalje? Pa sad…ako Volfsburg postigne makar jedan pogodak, oni će morati čak četiri. Jedna igra nam je zapala za oko, malo netipična, ali vrlo realna. Ako krenemo od toga da će Real večeras biti ultra ofanzivan (a hoće) i da će meč biti dosta napet (a hoće) i da su Ronaldo i Bejl dosta brži od Volfsburgove odbrane (a jesu), da će i Volfsburg ići na kontru (a hoće) i da sudija Viktor Kasai voli da sudi penale (a voli, u šest mečeva LŠ koje je vodio, dosudio je čak tri penala) dolazimo do toga da je večeras krajnje izvesno da će biti dosuđen penal na meču, a za to su kladionice dale odličnu kvotu – čak 3,00.

Ozzy i dalje čeka svoj teniski meč koji je prognozirao juče, a kvota je dosta pala u toku noći, meč se igra u 12:30. On će se danas javiti ponovo, već nam je pisao da i danas ima dobar tip, dok će i naši tipovi početi da izlaze uskoro.

Related Posts