PametnoKladjenje
Premium info
Arsenal Sarandi v Gimnasia La Plata

Sarandi koji je doneo toliko sreće i novca tokom vikenda protiv San Lorenca, danas dočekuje Gimnasiu.

Arsenal Sarandi nam je doneo mnogo profita i sreće tokom vikenda kada je za kvotu 6 (Winer 4,60) savladao San Lorenco u gostima, a mnogo su nam interesantni i večeras. Igraju pred svojim navijačima, a ovaj meč dočekuju kao trećeplasirani tim lige i zaostaju samo bod za prvim mestom. Gimnasia sama po sebi nije loša, lepo su počeli prvenstvo ali su sada zbog povreda vezali već tri utakmice bez pobede.

Ono što je najinteresantnije u ovom meču to je da je Arsenal Sarandi opet autsajder po kladionicama, što stvarno nema logike. Kao i u njihovoj utakmici za vikend. Oni danas nastupaju bez tri standardna igrača Bogosijana (4/1 f), Košte (1/0 m), Zaldivara (5/0 m) i Vele (6/0 d). Ali Gimnasia nije u ništa boljoj poziciji, čak šta više, u goroj je, jer im fali mnogo igrača večeras. Meca je suspendovan, a povređeni su Fernandez, Macola, Mendoza, Nil, Čamoro, Perdomo i Barsotini.

Za dobru formu i razlog da ih zovu “argentinski Lester” sigurno je zaslužan novi trener koji je stigao pred početak ovog prvenstva, a koji je i sam bivši igrač Sarandija. Atmosfera među navijačima i u ekipi je fantastična, rezultati su odlični i definitivno je Sarandi najlepše iznenađenje u Argentinskom prvenstvu za sada.

Prosto, Gimnasia ne može biti favorit u ovoj utakmici večeras, a kvota na Sarandi je opet odlična, čak 2,80, a mi ipak preporučujemo DRAW NO BET koji odlično plaća, kvota je čak 1,95. Stvarno ne verujemo da će Arsenal ovu utakmicu izgubiti jer su u odličnoj formi, igraju kod kuće, a gost ima problema sa sastavom.

Uskoro stiže još predloga, možete u međuvremenu pogledati statistike Oktopoda koji bi danas trebalo da nam pruži predlog, koji će posle toliko vremena i prave sage oko sajta, biti naš prvi Premium info, nadamo se uspešan. Kao što smo već rekli, naše akvizicije Optimus i Ozzy će sigrno prognozirati nešto za vikend (ako ne i danas).

Još jednom da napomenemo, ako neko ne može da uđe na sajt (da se loguje na svoj profil), nije mu registrovana pretplata i sl, neka ne brine, sredićemo sve i bićemo u kontaktu sa svima u toku dana i sutra, da niko ne ostane bez informacija, infrastrukturu sada imamo, tako da nema razloga da sve funkcioniše kako bi trebalo. Znači samo “cool” i bez brige.

Related Posts