PametnoKladjenje
Flash vesti
Arsenal opet u problemima

Arsenal je prošao dalje u FA Kupu, ali je cena bila visoka i preti da im uništi sezonu. Juče su savladali Hal, ali su se povredila čak tri igrača. Zbog povrede su igru morali da napuste Mertezaker, Remzi i Gabrijel.…

Arsenal je prošao dalje u FA Kupu, ali je cena bila visoka i preti da im uništi sezonu. Juče su savladali Hal, ali su se povredila čak tri igrača. Zbog povrede su igru morali da napuste Mertezaker, Remzi i Gabrijel. Sledeća utakmica im je kod kuće protiv Votforda u nedelju i ovog vikenda čak osam timova neće igrati regularno kolo Premijer lige. Sada zaostaju čak 8 bodova za Lesterom, a čeka ih i težak revanš protiv Barselone sledeće nedelje.

Mertezaker je prvi koji je napustio igru posle težeg udarca u glavu, dok je Gabrijel imao problema sa listom. Vengeru nikako neće biti lako, najzad su imali sezonu kada su mogli da osvoje titulu, ali sada ostaju bez zadnje linije, a klupa je tanka. Nije ovo prvi put da se ovako nešto dešava Tobdžijama i svi se već pitaju da li je problem u trenerima i fizioterapeutima.

Čeh neće moći da stane na gol još par nedelja, a neće moći da računa ni na Koščelnija koji ima sličnu povredu kao i Čeh, tj. povredu lista. Čejmbers i Monreal su morali da završe utakmicu u sredini odbrane sinoć zbog povreda Mertezakera i Gabrijela, a ako to bude morao da bude slučaj i protiv Barselone, gotovo sigurno je da će im Mesi, Suarez i Nejmar napraviti “pokolj”.

Remzi se u stacionaru pridružio Kazorli i Vilširu, tako da će Venger jednostavno imati problem da pronađe 11 zdravih igrača u nedelju.

 

Tag

Related Posts