PametnoKladjenje
Prognoze
Armenia vs Albania

Albanci danas igraju za direktan plasman na EP2016.

Šokantan rezultat na utakmici Izraela sa Kiprom svakako je malo ko očekivao. Posle poraza od naših momaka, Albanija ima i dalje šansu da direktno ode na EP. Protiv nas smo videli da kvalitet za tako nešto svakako nemaju, onako, što bi se reklo, ok su ekipa, ne znaju mnogo fudbala, ali su borbeni i definitivno nisu najgori koji će otići na EP.

Jermenija još nije zabeležila pobedu kod kuće i ima dva nerešena ishoda i jedan poraz. Sa druge strane, Albanci u gostima solidni, jedna pobeda protiv Portugala od 0:1, jedna “protiv nas” za 3:0 i nerešen rezultat sa Danskom. Albanci su i dalje treći u grupi, ali je Portugalija pobedila Dansku koja nema preostalu utakmicu i sada Albanija pobedom protiv Jermenije može direktno da se kvalifikuje.

Jermeni su pre 3 dana igrali pripremnu utakmicu sa Francuzima koji su ih isprašili sa 4:0 i njima ova utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Kvota na pobedu Albanije je već drastično pala sa 2.50 na 2.10, a danas će morati da igraju bez Mavraja, Lile i Valjušija.

Zapamtite, ovo su i dalje reprezentativne utakmice, nepredvidivo je, Albanija nije naročito jak tim, to smo videli i protiv nas ali su ekipa kojoj najviše treba pobeda danas.

Tag

Related Posts