PametnoKladjenje
Analize
Anži ne ispada iz lige, dabl za danas!

Anži ne ispada danas iz lige, to je gotovo sigurno. Volšebno su se spasili, odigrali poslednjih par kola mnogo bolje nego celu sezonu, od poslednjih 5 mečeva izgubili samo jedan, u svoju korist rešili tri i ne verujemo da će…

Anži ne ispada danas iz lige, to je gotovo sigurno. Volšebno su se spasili, odigrali poslednjih par kola mnogo bolje nego celu sezonu, od poslednjih 5 mečeva izgubili samo jedan, u svoju korist rešili tri i ne verujemo da će sa Volgarom imati većih problema. Prvu utakmicu u Plej-Autu su takođe rešili u svoju korist, samo 1-0, pa danas ne bi trebalo mnogo da se igraju živcima svojih navijača. Opšte je poznato da je Anži jedan od “miljenika” u Rusiji i da će ostati u prvoj ligi.

Gosti će u nekom trenutku morati da se otvore, pa je realno i da prime neki gol, iako bi to trebalo da se desi u svakom slučaju.

Anži v Volgar 1 @ 1,60

Što se izostanaka tiče, trebalo bi obratiti pažnju na sastav Anžija, imaju malo problema, ali će ključni igrači verovatno igrati. Najbolji strelac Boli (28/9) je pokupio povredu u prethodnom meču, ali će 99% igrati večeras, dok su Khadartsev (15/0 m), Maksimov (22/6 m, drugi strelac) i Gazimagomedov (5/0 m) neizvesni, takođe zbog povreda. Ko nije siguran, može sačekati sastave pred početak meča i ako Maksimov i Boli budu u timu, ne bi smelo da bude velikih problema.

Na Roland Garosu nas čeka jako zanimljiv meč između Simona i Troickog. Troicki nikada nije pobedio Simona, čak 5 poraza u nizu moraju Viktora da učine malo nervoznim. Čak šta više, Troicki nikada do sada nije uzeo ni set protiv Simona. Troicki je jedva dobio Lajovića, a pred domaćom publikom Simon sigurno ima mnogo više šansi. Kvota na pobedu domaćina, možemo to slobodno reći, je dosta dobra, oko 1,35 i sa Anžijem bi trebalo da čini prilično siguran dabl.

Simon G v Troicki  1 @ 1,35

Ukupna kvota – 2,16

Ko želi malo da rizikuje, može odigrati i hendikep na Simona, -4,5 gema, koji odlično plaća, oko 1,75, a vrlo je verovatno da će se to desiti.

 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *