PametnoKladjenje
Flash vesti
Analize za danas

I dalje je sajt u tranziciji, tako da kopiramo obaveštenje za sve koji nisu videli na Fejsbuku. „SVIMA PIŠE DA JE I DALJE BESPLATAN memberšip jer nam baza još uvek nije prešla, čekamo i mi da se transfer završi, veći…

I dalje je sajt u tranziciji, tako da kopiramo obaveštenje za sve koji nisu videli na Fejsbuku.

„SVIMA PIŠE DA JE I DALJE BESPLATAN memberšip jer nam baza još uvek nije prešla, čekamo i mi da se transfer završi, veći deo je završen, čekamo još transfer DNS-a, ko se razume zna da traje malo duže. Tako da, nemojte da brinete, svima će sve biti apdejtovano, čim dobijemo zeleno svetlo od novog hostinga. Uveravali su nas prekjuče da će biti gotovo za 24h. Zato i Punter malo luduje jer vuče notifikacije malo sa novog, malo sa starog hostinga dok se ne kompletira transfer.
Sinoć i noćas su prebacili članci, tj. baza, pa sistem sam šalje notifikacije, biće sve ok uskoro. Morali smo sve to da uradimo da sajt ne bi padao više.
Članarina nikome neće početi da teče dok se server ne sredi, ne brinite, niko neće izgubiti ni dan. Zato i dalje ne menjamo memberšip, da ne biste izgubili ni jedan dan.

I mi smo svi u redakciji i cupkamo, ne možemo da puštamo članke jer nema poente dok se sajt ne prebaci. DNS se i dalje transferuje, to je domen, tj adresa sajta i treba im oko 24h. Mi smo to pustili još juče ujutru, tako da očekujemo svakog trenutka da bude kompletno.

Verovatno ćete opet dobiti neke notifikacije sa Puntera, stare notifikacije, kada se sajt bude kompletno prebacio. „

Čak se i ovaj članak nalazi na starom hostingu, pa ćemo ga posle kopirati na novi.

E, sad, šta imamo za danas? Sinoć je Liga Šampiona bila prilično krvava za novčanike, za utakmicu Atletika i PSV-a smo i očekivali da ne bude previše efikasna, ali smo očekivali i da Siti neće biti jadan koliko je bio. Nas je „zeznula“ Zvezda, koja je odigrala nerešeno, pa posle pokidala, ostaje žal za odličnim tipom i kvotom na Volsol.

Prvo, izostanci za LŠ večeras:

FC Barcelona v Arsenal

FC Barcelona: Piqué (22/1 d, SUSP), Rafinha (3/0 m), Sandro (10/0 f)

Arsenal: Čech (28/0 first goalkeeper), Ramsey (25/5 m), Cazorla (14/0 m), Oxlade-Chamberlain (22/1 m), Rosický (0/0 m), Wilshere (0/0 m), Arteta (8/0 m)

Juve večeras bez najboljeg strelca Dibale.
Bayern München v Juventus FC

Bayern München: Robben (15/4 m), Martínez (12/1 m)(neizvesnil), Boateng (17/0 d), Badstuber (7/0 d)

Juventus FC: Mandžukić (19/6 f, neizvestan), Chiellini (21/0 d), Cáceres (6/0 d), Marchisio (20/0 m), Dybala (28/14 f, najbolji strelac)

Kvote u LŠ su kriminalno male, pa ćemo još razmisliti šta ćemo igrati tu.

Ali da vidimo druge utakmice, prva koja se izdvaja je Akrington v Vikomb. Malo čudi da je Akrington tako izraziti favorit uzevši sve u obzir. Naime, Akrington je večeras prilično oslabljen, kao i Flitvud protiv Volsola sinoć. Štaviše, nisu u nekoj formi ni jedni ni drugi, a u međusobnim susretima odavno niko nije pobedio, a kec je prava retkost.

accrington

Izostanci:

Accrington Stanley: Matt Crooks (32/6 m), Joe Wright (20/0 d), Josh Windass (22/10 m, drugi strelac), Dean Winnard (15/0 d), Terry Gornell (18/2 f)

Wycombe: Paris Cowan-Hall (5/1 f), Alex Lynch (2/0 g)

Zbog svega navedenog ne razumemo favorizovanje domaćina, pa preporučujemo W2 ili duplu šansu na goste, na čiju pobedu je kvota čak 3,80. Shodno tome obratite pažnju na rizik.

Dalje, utakmica iz Portugala, Atlético CP v UD Oliveirense, Olivieirense je već ispao, a na ovo gostovanje dolazi mnogo oslabljen, a kvota na domaćina je čak 1,70. Atletiku je pobeda bitna jer je samo 4 boda iznad crte, a ionako slabi gosti dolaze bez: Sérgio (30/2 d), Manuel Godinho (20/0 m), Mendonça (28/5 f, 2nd top scorer), Carlitos (23/2 f), Ansumane (7/1 f). To bi trebalo i da je najsigurnija utakmica u Portugalu.

Zatim se selimo u NBA, gde Sakremento dočekuje osakaćene Pelikane:

Sacramento Kings: Ben McLemore (58/7.5 g, doubtful), Eric Moreland (5/0.8 f)

New Orleans Pelicans: Eric Gordon (45/15.2 g), Alexis Ajinca (47/4.4 c), Bryce Dejean-Jones (14/5.6 g), Tyreke Evans (25/15.2 g), Quincy Pondexter (0/0.0 f)

Sakremento nema previše problema sa povredama, kvota na Sac je čak 1,75 što je odlično za NBA, naročito jer Pelikanima fale dva najbolja igrača, Gordon i Evans, tako da je vredno rizika, iako ni jednom timu pobeda nije previše bitna.

U Kopa Libertadores mnogo zanimljivih utakmica, opet Strongest dočekuje nekog na svojih 2700m, mada će im danas biti dosta teže večeras jer River nije Trulijanos, iako dolazi bez najboljeg napadača. Atletiko Mineiro deluje kao sigurnija utakmica, koji igra kod kuće i dočekuje Colo-Colo koji dolazi bez najboljeg strelca:

Atlético Mineiro/MG v Colo Colo

Atlético Mineiro/MG: Victor (6/0 prvi golman), Leandro Donizete (4/0 m, SUSP), Dátolo (3/0 m)

Colo Colo: Jaime Valdés (20/4 m, verovatno će igrati, oporavlja se od povrede), Esteban Paredes (21/8 f, najbolji strelac), Matías Zaldivia (5/1 d)

Mineiro igra bez prvog golmana, mada je realno da u svakom slučaju dobije ovu utakmicu.

I dalje čekamo da se kompletira transfer sajta, tako da ćete svi biti obavešteni kada se to dogodi, stvarno bi moralo danas. Biće posle verovatno i naših predloga, kada se probere još malo, ovo je definitivno ono što ulazi u uži izbor. Trebalo bi obratiti pažnju i na Gvandžo koji igra ALŠ za nekih pola sata. Kvota trenutno nije neka, ali kada se malo gleda utakmica (možete to uraditi klikom na prenosi uživo na našem sajtu) i kada se vide sastavi, pa kvota malo poraste…ne verujemo da će tu odmah biti golova.

Izvor za P&S: Injuries&Suspensions.

Tag

Related Posts