PametnoKladjenje
Prognoze
Analize utakmica

Analize utakmica koje se igraju danas, noćas i sutra ujutru, pogledajte najinteresantnije detalje iz celog sveta. Ne propustite!

Analize utakmica koje nas čekaju večeras i sutra ujutru.

Iako smo juče volšebno promašili Filadelfiju (0-4), korisnici su nam pisali da i danas izbacimo analize, a ne samo tipove jer su juče sve tri utakmice hokeja prošle, a dan pre toga obe utakmice NHL-a su takođe prošle. Juče smo dosta razmišljali i odabrali Filadelfiju, između te četiri, naročito pored Minesote (kao što smo i napisali), a izbor je bio baš loš. Ubio ih je mali MekDonald sinoć, kod prvog gola je sam prošao ceo tim sa centra, mnogo je brz, Edmonton će sledeće sezone sigurno biti mnogo bolji tim, najviše zahvaljujući njemu.

Evo kratkog pregleda utakmica od interesa za danas sa kratkim analizama, a posle ćemo odabrati naše favorite.

Prva utakmica od interesa je u Australiji, gde Melburn dočekuje Sidnej koji na utakmicu dolazi bez pet startera: Faty (df 17/1), Ryall (df 19/0), Grant (mf 21/0), Brosque (att 13/5 drugi strelac), Carney (att 4/1, pojačanje). Takođe, Sidnej je igrao i u sredu dosta tešku utakmicu protiv Evergrandea, a Melburn je u punom sastavu i fali im samo Gameiro (att 5/0). Kvota na Melburn već pada i sada je oko 1,90 na pobedu domaćina.

Druga utakmica od interesa je svakako Den Hag v Tvente u Holandiji, koja je pomenuta još juče, pa i jutros, najviše zbog prilično nerealne kvote na Tvente. Kvota 2,90 na Tvente jeste nerealna jer ne postoji apsolutno ni jedan razlog da Den Hag bude favorit u ovoj utakmici. Ne kažemo da će Tvente sigurno pobediti, ali Den Hag nikako ne može biti favorit. Viner takođe lepo plaća, čak 2,20, ne verujemo da će Tvente ovo izgubiti. Den Hag ima tri bitna izostanka: Korte (13/0 f, neizvestan), Bakker (25/2 m, SUSP), Malone (23/0 d, SUSP), Wormgoor (23/2 d), dok je Twente manje više kompletan: Stevens (0/0 g), Katsikas (3/0 d), Thesker (1/0 d) Børven (0/0 f). Tvente je u odličnoj formi i od poslednjih 11 mečeva dobili su čak 8! Od toga imaju pet vezanih pobeda u nizu, na poslednjih pet utakmica. Zato kažemo, kako Den Hag može biti bilo kakav favorit u ovoj utakmici?

Analize utakmica se potom sele u NBA, gde će Orlando verovatno ugasiti sunce Sansima koji su u velikom problemu i dolaze bez najboljih igrača Brandona Najta (42/19.7 g), Ti Džej Vorena (47/11.0 f) i Blidsoa (31/20.4 g). Lajna na Orlando je 13 poena i verovatno će je preći. Orlando je kompletan, neizvestan je samo Furnije (57/14.2 g).

Zatim, naši znanci Gljivice, utakmica koja je odložena će se igrati sledeće nedelje, a ovo je nova. Kvota je apsolutno nerealna na Gljivice, čak 3,10 protiv ekipe koja se raspada (finansijski), a večeras ima probleme i sa povredama. Visli je već skinut jedan poen od saveza, a večeras će im biti još teže jer im ne igraju dva bitna igrača: Maczynski (19/1 m), Sarki (0/0 f), Zemlo (0/0 d), Guzmics (22/0 d). Za Gljivice ne igra samo Szeliga (16/1 m).

analize utakmica

Visla je od poslednjih 10 mečeva izgubila 9, a igraju protiv tima koji je drugi na tabeli. Gljivice smo već obrađivali ove nedelje, ali im je utakmica odložena, pa sve u Gljivicama možete pročitati na tom članku, tj. klikom ovde. Kvota na Viner je nerealnih 2.30 i prosto ne vidimo kako Visla može da dobije ovu utakmicu.

Analiza mečeva je prosto morala da dotakne i meč Francuske nacionalne lige, gde igraju US Avranches v FC Chambly, a gosti dolaze bez čak 7 standardnih igrača. Sam Avranches takođe ima 3 igrača koji će im faliti, ali kvota na pobedu domaćina uopšte nije loša, čak 2,60, tako da bi jedan Winer i tu jako lepo došao za 1,95.

US Avranches: Michel (8/0 m, SUSP), Vena (14/0 d), Théault (16/0 m)

FC Chambly: Rocher (14/0 d, SUSP), Sert (10/0 d, SUSP), Touati (18/2 m), De Araujo (14/0 d), Saline (9/0 m), Le Picard (13/0 d), Aupic (0/0 g), Bakayoko (4/0 d), Nzuzi Mata (16/1 f)

Sa ovim mečom ipak opreznije nego sa ostalima, oba tima su realno jadna. Baš jadna. Nastavljamo dalje analize utakmica:

Da nastavimo dalje, selimo se u Centralnu Ameriku, tačnije Mehiko, na meč koji se igra noćas Club Tijuana v Club León. Šta nam je interesantno, prilično nesvakidašna situacija. Za Tihuanu danas neće igrati  Alejandro Guido (5/0 m), Elio Castro (7/0 m, suspended), ali Za Leon neće igrati njihov napadač Bozeli koji je, verovali ili ne, postigao čak 16 golova od ukupno 17 koliko Leon ima na svom kontu. Da, čovek je dao sve golove, a pored njega večeras neće igrati Diego Novaretti (15/1 d), José Juan Vázquez (23/2 m), Mauro Boselli (22/16 f, najbolji strelac).

U Slovačkoj, Žilina na svom terenu dočekuje autsajdera Mikalovce, a za goste neće igrati njihov najbolji strelac Vernon De Marco (18/5 d) jer je suspendovan.

Za vas, koji igraju Austrijsku ligu, trebalo bi da znate da Peltenu protiv Luštenaua večeras ne igraju Segovia (20/10 f) koji je najbolji strelac, Beichler (7/0 f) i Petrovic (12/1 d). Luštenau bez: Jailson (7/1 f), Tursch (15/0 m).

Analize utakmica će biti objavljene i kasnije, posebno za NHL, kao i juče kada je prošlo tri od četiri.

A nemojte zaboraviti da pogledate analizu meča koji se igra tek u nedelju, ali će kvota sigurno padati!

Related Posts