PametnoKladjenje
Optimus
Analize i predlozi za danas – Optimus 16-04-2016

Danas opet ima pregršt utakmica i jako je teško promašiti iznenadjenja. Kao što ste i sami molgi da primetite radnim danima moje analize prolaze bez većih problema, dok je vikend malo nezgodniji, upravo zbog prevelikog broja utakmica i naravno veće…

Danas opet ima pregršt utakmica i jako je teško promašiti iznenadjenja. Kao što ste i sami molgi da primetite radnim danima moje analize prolaze bez većih problema, dok je vikend malo nezgodniji, upravo zbog prevelikog broja utakmica i naravno veće šanse da se ubode utakmica koja će nas prodati.

Za danas sam izdvojio nekoliko utakmica. Evo šta mi je zapalo za oko.

Kao po običaju krenuću sa engleskom ligom.

ENGLAND: Championship

Rotherham vs Nottingham DrawNoBet1 @1,70

Relano i jedna i druga ekipa su jako loše, verovatno su izborile osptanak pošto teško da mogu toliko da uprskaju u narednih par kola da i ugroze svoj opstanak.

Poverde i suspenzije:

Rotherham: Lloyd Doyley (3/0 d, najverovatnije neće igrati), Lee Frecklington (22/4 m), Luciano Becchio (2/0 f)

Nottingham F.: Gary Gardner (15/1 m), Britt Assombalonga (0/0 m), Michael Mancienne (30/0 d)(svi pod znakom pitanja), Kelvin Wilson (14/0 d, najverovatnije neće igrati), Jamie Ward (31/2 f), Jack Hobbs (20/0 d), Nelson Oliveira (28/9 f, prvi strelac ekipe), Matty Fryatt (0/0 f), Andy Reid (0/0 m), Daniel Pinillos (19/0 d)

Kao što se može videti, Notignem je ovde u znatno većim kadrovskim problemima, a o formi i da ne pričam.

Na poslednjih 5 mečeva, Notingem je izgubio 4, dok Roterham nije poražen.

Na ovom meču dajem prednost domaćinu, što zbog mnogo bolje forme, što zbog velikih kadrovskih problema gostiju.

Kvota na domaćina je odličnih 2,40, dok je po meni najbolje da se pokrije sa DrawNoBet1 za kvotu 1,70 za svaki slučaj.


 

Sheffield Wed vs Ipswich 1 @ 1,90

Povrede i suspenzije:

Sheffield Wed: Glenn Loovens (27/0 d), Sam Hutchinson (25/0 d)(obojica pod znakom pitanja), Modou Sougou (9/2 f), Filipe Melo (0/0 m)

Ipswich Town: Larsen Toure (7/0 f), Luke Varney (17/0 f)(obojica pod znakom pitanja), Luke Hyam (13/0 m, suspendovan), Daryl Murphy (34/10 f, prvi strelac), Ryan Fraser (18/4 m), Teddy Bishop (1/0 m), Giles Coke (10/0 m)

Šefildu je pobeda ovde mnogo potrebnija nego gostima, pobedom bi, moglo bi se reći, rešili pitanje play off-a. Igraju kod kuće protiv ekipe koja je u promenljivoj formi i dolazi im u goste bez nekoliko jako bitnih igrača. Ipsfič je dosta tvrda ekipa i sigurno će biti jako težak meč.

Kvota od 1,90, me prosto tera da probam pobedu na domaćina koji svakako ima mnogo veću motivaciju, domaći teren i ugostiće ekipu koja ima kadrovskih problema (dolaze bez najboljeg napadača). Tako da ću im dati prednost na ovom meču.


 

ENGLAND: League One

Walsall FC vs Southend Utd 1 @ 1,85

Povrede i suspenzije

Walsall FC: Tom Bradshaw (36/15 f, najbolji napadač), James O’Connor (33/1 d)(obojica se najverovatnije vraćaju u tim), Isaiah Osbourne (0/0 m)

Southend Utd: Myles Weston (17/0 m, pod znakom pitanja), Anthony Wordsworth (21/4 m), Michael Timlin (21/2 m), David Mooney (30/7 f, drugi strelac ekipe), Noel Hunt (20/4 f)

Iskreno ovde sve sem pobede Volsola bi bilo veliko iznenađenje! Bez neke preterane analize ću se složiti sa kolegama sa PK da se ovde može očekivati isključivo pobeda domaćina.


 

SERBIA: Super Liga – Championship Group

Crvena Zvezda vs Partizan 1 @ 2,10

Crvena Zvezda je odavno rešila pitanje šampiona! Ostalo je samo da i matematički obezbedi pehar, što bi moglo da se desi u naredna dva kola. Derbi je uvek vreo i pun tenzije, zbog toga je uvek moguće da se svašta desi i da je pobednik uvek neizvestan.

Međutim danas mislim da je domaćin znatno bliži pobedi, još kad se doda i činjenica da je Partizan oslabljen za ovaj meč, moja odluka se sama nameće. Dosta veće šanse dajem Crvenoj Zvezdi! Kvota na pobedu domaćina je dlična 2,10 i prosto nisam mogao da je propustim.


 

NETHERLANDS: Eredivisie

AZ Alkmaar v PEC Zwolle 1&2+ @ 1,80

Povrede i suspenzije:

AZ Alkmaar: Fernando Lewis (1/0 d)

PEC Zwolle: Bram van Polen (26/3 d), Mustafa Saymak (0/0 m), Ryan Thomas (12/2 m), Gustavo Hebling (5/0 m), Stef Nijland (25/6 m, drugi strelac ekipe), Thanasis Karagounis (0/0 f)

AZ je vezao par loših utakmica i blago je ugrozio svoje mesto u play off-u. Danas ima priliku da tu sitiaciju popravi. U goste im dolazi Cvole bez par bitnih igrača. Cvole igra dosta promenljivo u poslednjih nekoliko utakmica, ili pobedjuju ili gube.

Danas će po meni AZ dati sve od sebe da reši ovaj meč u svoju korist i verujem da će postići barem dva gola. Kvota da domaćin pobedi i da postigne dva gola je dosta dobra 1,80. 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *