PametnoKladjenje
Analize
Analize mečeva 1. April

Noćas se u Meksiku igra zanimljiva utakmica gde igraju dva dosta loša tima: TR Veracruz v Dorados Sinaloa Upada u oči ogromna kvota na goste, koji su istina loši, ali ništa lošiji od domaćina. Kvota na goste je čak 5,50…

Noćas se u Meksiku igra zanimljiva utakmica gde igraju dva dosta loša tima:

TR Veracruz v Dorados Sinaloa

Upada u oči ogromna kvota na goste, koji su istina loši, ali ništa lošiji od domaćina. Kvota na goste je čak 5,50 i mislimo da je to prilično nerealno obzirom na to da domaćinima fali kompletna sredina i najbolji igrač. Veracruz će igrati bez: Óscar Vera (11/0 m, Suspendovan), Gerardo Lugo (3/0 f), Enrique Esqueda (6/1 f), Edgar Andrade (25/2 m), Gabriel Peñalba (26/3 m)

Dorados nema problema sa povredama, neizvestan je samo Lakerda (23/1 d).

Kvota na x2 nije loša, oko 2,50, dok je Winer odličan i plaća 3,80. Naravno, ovo je daleko od sigurnog meča i sama kvota to kaže, ali nije realno da Verakruz bude izraziti favorit (kvota 1,60) u ovom meču.

NHL: Detroit v Minesota

Kakav meč. Pravi derbi i opasan hokej biće večeras u Detroitu gde se ne zna kome više treba pobeda u ovom meču. Bod je ovde veliki kao kuća i zato očekujemo utakmicu sa manje od 6 golova, jer bi i nerešen rezulat pa poraz posle njega dosta značio i jednom i drugom timu jer bi tako izvukli barem bod. Detroit je u boljoj situaciji, Minesota je sinoć opasno kiksnula protiv nezainteresovanih Senatora. Za sada imaju pet bodova više, ali i utakmicu više od Kolorada koji ih juri. Generalno, meč koji ne bi smeli da izgube u regulatnom toku ni jedni ni drugi i zato očekujemo dosta napet meč koji neće imati puno golova. Minesota je igrala sinoć dok je Detroit imao dva dana odmora, plus su se Minesoti povredila dva bitna igrača sinoć, Vanek i Spurdžen. Detroit je ovde svakako bliži pobedi, što zbog motivacije, što zbog stanja u timu, što zbog prednosti domaćeg terena.
Achilles ’29 v SC Telstar
Interesantan meč koji će se igrati večeras u holandskoj drugoj ligi i gde očekujemo golove. Telstar će morati da napada, malo im fali do plej-ofa, pošto Jong Ajaks i Jong PSV ne mogu da se takmiče i uđu u prvu ligu. Iako Telstaru bodovi trebaju malo više, kvota mnogo iznenađuje uzevši u obzir da im večeras fali dosta igrača: van Berkel (26/1 d), Keurntjes (21/3 d), Uiterloo (17/1 f), Korpershoek (26/0 d), Ottenhoff  (19/0 d). Fali im bukvalno kompletna odbrana, tako da je 3+ večeras naš prvi izbor. Malo čudi što je kvota na domaćina čak 4, pa oni hrabriji mogu probati i neki Winer na pobedu domaćina koji odlično plaća, čak 2,80. U svakom slučaju, trebalo bi da bude golova.
Čisto da napomenemo, da ne zaboravimo, od sledećeg meseca, članarina će biti malo skuplja, tj. iznosiće 100 eura mesečno. Najviše zbog Mareta, rekao je da njegovi predlozi vrede mnogo više od 300 dinara mesečno, smaraju ga ljudi koji troluju pored svih njegovih tipova, umesto da budu srećni, njima uvek nešto nije ok. I Optimus se složio sa tim, tako da su se dogovorili da je 100 eura realna cifra za mesec dana. Pozdrav svima i uživajte u Aprilu (dok još možete)!

Related Posts