PametnoKladjenje
Analize
Analize današnjih utakmica 2/12/2016

Analize današnjih utakmica 2/12/2016

Hannover – Heidenheim

Football / Ger. Bundesliga II / Kick off: 02 Dec 2016, 18:30

Susret dve ekipe koje se bore za sam vrh tabele. Trenutno se nalaze na 3 i 4 mestu sa po 25 bodova. Kladionice daju dosta veliku prednost domaćinu na ovom meču, verovatno zbog njihove fomre na domaćem terene gde pružaju odlične partije, dok je Heidenheim u gostima prosečna ekipa sa šarenolikim rezultatima.

Ono što smo mi zapazili je činjenice da je Heidenham na poslednjih 9 utakmica u gostima u svim takmičenjima na čak 8 postigao barem jedan gol.

Hanover je dosta ofanzivna ekipa na domaćem terenu, pa će tako ostati dosta prostora gostima za kontre. Naše mišljenje za ovaj meč je da bi trebalo na ovom meču da bude barem GG.


Nottm Forest v Newcastle

Football / Eng. Championship / Kick off: 02 Dec 2016, 20:45

Njuka je prošlo kolo razočarala na domaćem terenu, pošto su izgubili od ekipe iz donjeg dela tabele sa 0:1. Danas idu u goste Notingemu, koji je vezao tri utakmice bez poraza, a postigli su 8 golova.

Ova utakmica miriše na golove, pošto će Njuka sigurno ići na pobedu u ovom meču, a sa druge strane Notignem se raspucao i verujemo da će na domaćem terenu postići pogodak.

Tako da je po nama ovde najbolja opcija igra na golove GG ili 3+ ili kombinacija ove dve igre.


Lokomotiv Plovdiv v Cherno More Varna

Football / Bulgaria / Kick off: 02 Dec 2016, 16:30

Susret dve ekipe koje igraju dosta ofanzivan fudbal sa mnogo golova. Obe ekipe nisu postigle pogodak na samo 2 od 10 poslednjih utakmica, tako da je ovde dosta izvesno da će biti golova na obe strane.

I jedna i druga ekipa su u dosta dobroj formi, igraju odlično u poslednje vreme, što očekujemo i danas, jedan korektan fudbal za bugarsko prvesntvo.

Ovo je jedan od derbija danas, pa smatramo da je jako teško prognozirati pobednika, ali da bi obe ekipe trebale da postignu po gol, što je ujedno i naš predlog na ovom meču GG.


 

 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *