PametnoKladjenje
Analize
Analize današnjih mečeva

Mare je već objavio Oktopodove predloge, a da pogledajmo i svi mi šta je to što će danas privlačiti pažnju. Danas se igra “Rimski Derbi” i sigurno vas zanima stanje u timovima, Lacio će sigurno imati mnogo problema danas, mada…

Mare je već objavio Oktopodove predloge, a da pogledajmo i svi mi šta je to što će danas privlačiti pažnju.

Danas se igra “Rimski Derbi” i sigurno vas zanima stanje u timovima, Lacio će sigurno imati mnogo problema danas, mada se nikada ne bi usudili da prognoziramo ishod meča.

Lazio v AS Roma

Lazio: Lulic (23/2 m, SUSP), De Vrij (2/0 d), Basta (18/0 d), Radu (13/0 d), Milinkovic-Savic (22/1 m), Kishna (11/2 f), Konko (14/0 d)

AS Roma: Ponce (0/0 f), Gyomber (6/0 d), Vainqueur (16/0 m)

U Engleskoj Lisice dočekuju Sautempton i nastavljaju svoj neverovatan pohod na titulu. Nemamo hrabrosti da igramo na njih ali im najiskrenije želimo sve najbolje i navijaćemo danas za njih, a ni jedan ni drugi tim nemaju bitnih izostanaka.

U Kineskom prvenstvu Shanghai Shenhua je izraziti favorit kod kuće, a pored čistog keca naš savet je da odigrate i da Demba Ba postiže gol za domaći tim, kvota je oko 2,30.

Ajaks danas ne bi smeo da se igra živcima i srcima navijača, pa je vrlo realno da će doći kec, a pošto je kvota mala, oko 1,30, nije loše probati i keca sa hendikepom jer ukoliko Ajaks povede, sigurno neće prepuštati slučaju ostatak meča i napadaće do kraja. Ako su mogli da pobede PSV u gostima sa dva gola razlike u prošlom kolu, sigurno mogu i Cvole.

Novara dočekuje Salernitanu koja je u ovom meču prilično oslabljena, stiže bez: Odjer (21/0 m, suspendovan), Bagadur (5/1 d), Schiavi (8/1 d), Colombo (21/1 d), dok je Novara kompletna.

Inter bi morao da reši meč u svoju korist protiv Torina i tako se približi Romi u borbi za treće mesto. Torino dolazi bez Glika, Avelara, Akua i Ćira Imobilea, tako da je to odlična prilika za Inter.

Još jedna jako interesantna utakmica u nemačkoj nižoj ligi, gde Buhbah dočekuje Regenzburg. Tu bi možda trebalo tražiti iznenađenje, iako domaći tim nema preteranu motivaciju, dok je gosti itakako imaju. Iako je kvota na domaćine čak 4, a Viner oko 2,80, informacije koje imamo govore da je pobeda gostiju malo precenjena kvotom. Naime, gosti stižu bez: Kolja Pusch (21/5 m, drugi strelac), Marcel Hofrath (22/3 d) (neizvesni), Daniel Schöpf (18/4 m), Marc Lais (15/4 m), Marvin Knoll (21/2 m), Oliver Hein (19/1 d), Sven Kopp (3/1 d), Sebastian Nachreiner (2/0 d), Thomas Paulus (7/0 d), André Luge (11/0 m), Martin Tiefenbrunner (9/0 d), Robin Urban (0/0 d), Michael Faber (9/0 m). Ipak, ovo ne bi trebalo siliti ili bilo šta slično, više uzeti u obzir da ne igrate na to da će gosti ovaj meč lako dobiti.

Isto tako, Lugano ne bi trebalo da je totalni autsajder u meču sa Sionom, kvota na domaće je čak 2,90, Viner odlično plaća, a gosti stižu praktično bez pola tima:

FC Lugano: Bottani (19/4 m), Rossi (2/0 f)

FC Sion: Voser, Ndoye (13/0 m, SUSP), Cmelik (0/0 f), Kouassi (11/0 m), Lacroix (18/0 d), Mboyo (0/0 f), Pa Modou (18/0 d), Adão (2/0 m), Carlitos (20/4 m), Fernandes (22/1 m)

Čivas ne bi smeo da bude toliki favorit noćas protiv UNAM-a u Meksiku, iako su bukmejkeri spustili kvotu na Čivas, pazite se tog meča, UNAM je bolji, stiže kompletan, a Čivasu fale Oswaldo Alanís (10/0 d), Michael Pérez (16/0 f) i najbolji strelac Omar Bravo (27/10 f).

Da zaključimo, tripl koji bi danas trebalo da prođe je:

Shanghai Shenhua 1

Inter 1

Ajaks 1

Related Posts