PametnoKladjenje
Analize
Analiza za večerašnju utakmicu

Večeras je na programu borba divova, spremnih da ulože svoj maksimum kako bi ispunili svoje snove. Biće ovo jedan jako interesantan meč!

ENGLAND: League One – Play Offs 20:45

Millwall vs Bradford

Večeras nas očekuje jako bitna utakmica Play Offa engleskog prvenstva. Većina vas će reći da je ceo posao već završen u prvoj utakmici gde je Milvol u gostima pobedio sa 3:1. Što je svakako velika prednost, međutim definitivno ovde ništa još nije rešeno.

Istorijski gledano Bradford ima neverovatnu tradiciju da se vrati u meč posle poraza u prvom meču Play Off-a, što se moglo videti protiv Brajtona, kao i protiv Albiona prethodnih godina, kada su takođe imali dva gola zaostatka.

Naravno, pobednik iz ovog dvomeča nije ni blizu završio posao da se plasira u viši rang, pošto ih čeka još jedna velika prepreka pod nazivom Barnsli koji je bukvalno demolirao ekipu Volsola sa ukupnim rezultatom 6:1.

Bradford je završio prvenstvo sa 80 osvojenih poena u ligi, definitivno s razlogom, malo je reći da su odlična ekipa. Drugo poluvreme, prvog meča, su pokazala da mogu da budu jako opasni po gol protivnika kada krenu da vrše pritisak u napadu.

Kako i sam trener Milvola kaže, igrači će morati da daju svoj maksimum da bi se odupreli napadima i kako bi uspeli da izvuku pozitivan rezultat na večerašnjem meču.

Phil Parkinson trener Bradforda, ima ideju da ovaj meč reši u svoju korist na jedan nesvakidašnji način, njegova zamisao je da “razmažene” navijače Milvola brzo ućutka i da ih učini nervoznim, što će umnogome poremetiti igru domaćina, koji očekuju veliku podršku svojih navijača.

Kako kaže i sam trener Fil:

“Čak i ako Milvol prođe dalje, to će apsolutno morati da zasluže i moraće ozbiljno da se pomuče. Cele sezone smo se maksimalno trudili da udjemo u Play Off, da bismo se tek tako predali. Svi očekuju da Milvol prođe dalje, tako da mi nemamo šta da izgubimo i daćemo sve do sebe da im pomrsimo račune.”

Informacije o timovima:

Milvol

Najbolji strelac Milvola koji je odigrao 42 utakmice i postigao 19 golova, će biti upitan do samog početka utakmice, a ako ne bude dobio zeleno svetlo da istrči na teren, to će biti veliki hendikep za domaćina. Pored Li Gregoria, koji je upitan, Milvol neće moći da računa na bitnog defanzivca Romea, koji je suspendovan za ovaj meč, kao i na Šona Kumingsa, takođe odbrambenog igrača koji se ozbiljnije povredio.

Bradford

Najbolji napadač Bredforda, Hanson koji je odigrao 41 utakmicu i postigao 11 golova, je takođe pod znakom pitanja za ovaj meč, ali kako i sam trener kaže najverovatnije će u nekom trenutku ući u igru da pomogne saigračima. Napadač koji je operisan pre samo 10 dana Klark (fraktura jagodične kosti), takođe će se najverovatnije pridružiti saigračima u borbi za Play Off sa zaštitnom maskom, dok će pozajmica iz Vest Hema, Ris Burk gotovo se sigurno naći na terenu od samog starta.

Kao što možete videti iz priložene analize, ovo će biti sve samo ne opušten i miran meč. Bradford će dati sve od sebe da pokvari planove Milvolu, igraće bez opterećenja i od samog starta će napadati domaćina, pošto su po svima već otpisani, pa “nemaju šta da izgube“. To međutim ostavlja prostor domaćim igračima da iz kontre postignu i neki pogodak. Ova utakmica je jako nezahvalna za prognoziranje konačnog ishoda, ali sa druge strane vrlo je izvesno da će biti golova na obe strane.

Igra GG na ovom meču plaća odličnih 1,80, dok hrabriji mogu da probaju i GG3+ za odličnih 2,40 (što je takođe vrlo izvesno da dođe).

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *