PametnoKladjenje
Optimus
Analiza utakmica za danas – Optimus nastavlja sa predlozima

Analiza utakmica za danas - Optimus nastavlja sa predlozima

Definitivno će sve oči biti uprte na večerašnje mečeve Lige Šampiona, gde se igraju dve preozbiljne utakmice. Međutim pored Lige Šempiona ima još interesantnih utakmica na programu. Opet mi je nekoliko utakmica zapalo za oko i verujem da će vam moje analize pomoći prilikom izbora šta odigrati večeras, ili da ih barem uzmete u obzir.

ENGLAND: Championship

Middlesbrough v Reading FC 1 @1,55

Povrede i suspenzije:
Middlesbrough: Damia Abella (0/0 d), Jonathan Woodgate (0/0 d)
Reading FC: Hal Robson-Kanu (27/3 m), Aaron Tshibola (12/0 m)

Kao što se može videti Midlsbro će večeras nastupiti u najjačem sastavu i nastaviće svoju poteru za prva dva mesta koja direktno vode u Premier ligu. Midlsbro ima utakmicu manje i pobedom bi izbio na prvo mesto a samim tim bi i pobegao, trenutnom, najbližem pratiocu za 4 poena.

Riding je bezbrižan na sredini tabele i nema nekih ambicija, ne može ni do promocije, a kamoli da ugrozi svoj opstanak u ligi.

Forma Midlsbroa je na zavidnom nivou, ne samo kad igra kod kuće već i u gostima. Prošlo kolo je pobedio kod kuće, što smo i predlagali da odigrate. Slična situacija je i danas.

Iskreno verujem da će Midlsbro koji ima velike ambicije, da uđe u krem društvo, i večeras dati sve od sebe da pobedi.

Kvota na pobedu domaćina je 1,55, a za hrabrije, nije loše probati i pobeda domaćina i domaćin daje dva gola koja plaća 1,85.


 

ENGLAND: Vanarama National League

Kidderminster vs Halifax DrawNoBet2 @ 1,70

Halifaks je prošlo kolo razočarao svoje navijače u duelu sa Alderšotom, koji ih je porazio na njihovom terenu. Danas će imati priliku za popravni protiv ekipe koja je već ispala iz lige. Takođe ko je ispratio prošlo kolo, mogao je da primeti da je Kiderminster došao iz 1 u 2 i na taj način su malo popunili budžet i osvojili tri boda. Svi srećni 🙂

Danas će imati mnogo teži zadatak, pošto se sastaju sa ekipom kojoj gori pod nogama, a ambicije im svakako nisu da ispadnu iz lige, a i kome bi pa bile? Halifaks koji ima utakmicu manje i dva boda više od linije za ispadanje, sigurno ima veliku motivaciju da bodovno stanje još više popravi.

Verujem da će večears Halifaks dati sve od sebe da uzme sva tri boda, ali mi je svakako sigurnija igra ovde DrawNoBet 2 ili viner 2, koja plaća dosta dobro, čak 1,70.


 

HUNGARY: OTP Bank Liga

MTK vs Paks 1 @ 2,00

Prošlo kolo MTK je odigra meč za zaborav. Ko je gledao utakmicu, jedino što je mogao da vidi je da ih pobeda apsolutna nije interesovala.

Sudeći po međusobnim susretima, izgleda da ove dve ekipe bas vole da se dogovaraju i da dele bodove. Pre nekoliko kola, sastali su se Paks i MTK gde je kvota, tada na domaćina, bila isto 2,00 i taj meč je Paks pobedio sa 4:1. Sad je vreme da se vrate bodovi nazad, a još i ako se uzme u obzir i da su bodovi izuzetno potrebni ekipi MTK, nekako mi se rizik na pobedu domaćina koja plaća duplo sama nameće.

MTK je ubedljivo najbolji domaćin, i kod kuće su stvarno neumljivi. Poslednji meč koji su izgubili kod kuće je bio  31.10.2015. godine.

Verujem u pobedu MTK, a još kad se dodaju i njihove ambicije, siguran sam da je vredna rizika za kvotu 2,00.

Related Posts