PametnoKladjenje
Flash vesti
Analiza još dva meča za danas

Predstavljamo vam bitku između dva davljenika, kao i analizu utakmice za borbu za pley offs.

Danas definitivno neće biti premium informacija, svi smo svesni da reprezentativne utakmice znaju da donesu mnogo iznenadjenja, tako da se nećemo preterano upuštati u njihovo prognoziranje.

Prvi mreč koji ćemo analizirati počinje u 15h.

Giana Erminio vs AlbinoLeffe

Sudar dva davljenika koji već duže vreme ne znaju za pobedu. Giana nije pobedila na svom terenu već duže vreme, što možete videti ovde:

Giana-Erminio

 

Dok sa druge strane AlbinoLeffe koji ima samo 18 bodova ima sledeći skor u gostima:

albinolefe

 

Kad se pogleda stanje na tabeli, AlbinoLeffe je tu gde je i nema mu spasa, dok sa druge strane Giana ima za šta da se bori. Takođe ako se pogledaju međusobni sureti možete videti da je svaki u svoju korist rešio današnji domaćin.

H2h

Da li će se jedna tradicija nastaviti, da Giana u međusobnim duelima izlazi kao pobednik, i druga, da navijači Giane konačno proslave pobedu na svom terenu videće se uskoro.

Svakako kvota je dosta dobra na domaćina, s obzirom na protivnika, čak 1,80. Tako da možda nije loše malo izrizikovati i odigrati čistog keca.

Drugi meče je na programu od 19h.

Elversberg vs Kassel

Po svim parametrima Elversberg je na ovom meču favorit. Elversberg zauzima drugo mesto koje mu obezbeđuje pley off za viši rang, a za petama mu je Eintracht Trier sa samo bodom zaostatka. Tako da možemo slobodno da kažemo da će to biti lavovska borba za drugo mesto.

Kassel je na sredini tabele sa 39 bodova, čime je osigurao bezbrižnu završnicu i može na miru da dočeka kraj prvenstva. Zlatna sredina im je obezbeđena.

I jedna i druga ekipa je u dosta dobroj formi u poslednje vreme, Elversberg na poslednjih 5 utakmica ima skor 4-0-1 i gol razliku 9:3, dok Kassel ima 3-1-1 sa gol razlikom 7:5.

Ovde jedino zabrinjavaju međusobni susreti, koji svakako idu u korist ekipi Kassel

h2hkassel

Elversbergu je ova utakmica izuzetno bitna i jedino što možemo da se nadamo da nemaju neke prijateljske odnose i da puste Kassel na ovom meču, ali to im svakako ne ide u prilog.

Kvota na pobedu Elversberga je već odavno počela da pada i sa 1,85 je pala na 1,55. Tako da ukoliko odigraju pošteno ovde pobeda domaćina ne bi smela da se dovede u pitanje.

Related Posts