PametnoKladjenje
Analize
Analiza – Cvole v Utreht

Cvole i Utreht danas biju bitku za mesto u Ligi Evrope. Za ovaj meč ima dosta zanimljivih informacija, a najviše se tiču izostanaka igrača. Iako je Utreht bio nešto bolje plasiran od Cvolea koji je u poslednjem kolu izgubio od…

Cvole i Utreht danas biju bitku za mesto u Ligi Evrope. Za ovaj meč ima dosta zanimljivih informacija, a najviše se tiču izostanaka igrača. Iako je Utreht bio nešto bolje plasiran od Cvolea koji je u poslednjem kolu izgubio od PSV-a kada su Filipsovci na volšeban način osvojili titulu, danas Utreht ne može biti favorit i biće im dosta teško. Na ovo gostovanje Utreht putuje bez skoro kompletne odbrane i golmana.

Za Utreht je neizvestan Leuvin (27/1 d) koji je pored Latšerta (34/3 d) činio stubove odbrane. Najbolji centralni bek Utrehta Latšert sigurno neće igrati, kao ni prvi golman Ruiter. Takođe, na teren neće moći da istrče ni još dvojica prilično standardnih igrača odbrane Klaiber (17/0 d) i Nganioni (11/0 d). Da stvar bude gora, njihova izmena u odbrani Konboj (8/0) takođe vuče povredu i neće igrati večeras. Duže povređeni Hardeveld ni večeras neće moći da igra, kao ni srednjak Ajub (24/1 m).

Ako ste pomislili da Cvole sada ima odličnu priliku za pobedu jer je Utreht u velikim problemima, to je samo delimično tačno, jer i Cvole ima problema sa sastavom. Neizvestan je jedan od najboljih igrača sredine Marinus  (31/3 m), golman Van der Hart (18/0 g), odbrameni igral Šenkeveld (12/0), zatim drugi strelac ekipe Nijland (26/6 m) i srednjak Tomas (12/2 m). Duže povrede vuku Sejmak (0/0 m) i Karagounis (0/0 f).

Kao što možemo videti, Utrehtu će faliti odbrana, dok Cvole verovatno neće imati dvojicu najboljih igrača sredine i to obično znači da će im biti dosta teže da prave akcije. Ukoliko Marinus ipak bude igrao pobeda Cvolea će biti dosta izvesnija.

Najrealnija opcija ovde moraju biti golovi, kojih bi trebalo da bude, a verujemo da su i GG i 3+ dosta dobre opcije.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *