PametnoKladjenje
Premium info
Premium analiza: Adelaide United v Melbourne City

Ne propustite ključne informacije za meč australijskog prvenstva!

Adelaide je regularni deo sezone završio kao prvoplasirani tim u ligi. Definitivno je to mesto i zasluženo, jer su generalno najbolji tim u Australijskom prvenstvu. Do finala, tj. titule ih deli još dve utakmice, prvo ovo polufinale sa Melburnom, a zatim, ukoliko ga reše u svoju korist, finale.

Adelaide je protiv Melburna igrao jako skoro, pre samo dve nedelje i to je bila poslednja utakmica u sezoni, a Adelaide je tada pobedio kao gost 2-0.

Sutra ujutru će Melburnu biti još teže jer im fali dosta igrača. Faliće im da ključna igrača odbrane, Ivan Franjic (18/0 d) i Majkl Zulo (15/0 d), a najbitnije da im u napadu neće biti Gameiro (5/0 f), i odlični Hari Novilo (21/10 f) koji je suspendovan. Čak i treći napadač Vejd Deker (5/1 f) neće moći da igra.

Adelaide nema problema sa povredama, neće moći da igra samo Babalj (5/0), a kvota na pobedu je odlična, čak 2,00. Verujemo da će Adelaide iskoristiti prednost domaćeg terena koju su zaslužili prvim mestom u ligi i da će odličnu sezonu krunisati sa pobedama do kraja.

Related Posts

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *