PametnoKladjenje
Prognoze
Altrincham v Halifax

Da li je Halifaks pred još jednim debaklom?

Altrinčem je zabeležio drugu pobedu u nizu u domaćem prvenstvu kada su u prošlom kolu dobili Berou, a večeras igraju sa Halifaksom koji se svojstveno muči. Nije baš da Altrinčem sija, ali su zabeležili smo jedan poraz u poslednjih pet mečeva, a od toga dve pobede. Altrinčemov skor kod kuće uopšte nije loš 4-1-2 i ustvari su izgubili samo jednu od poslednjih 6 utakmica, a zabeležili su pobede protiv Trenmera i Čeltenhema koji su trenutno u samom vrhu tabele (drugi i treći).

Halifaks je samo senka nekadašnjeg tima, trenutno su pretposlednji u ligi, a za vikend ih je Čeltenhem isprašio sa 7-1. Sada ih čeka teško gostovanje, a obzirom na to da su vezali čak 6 poraza u gostima, teško da imaju čemu da se nadaju danas. Halifaks nije primio gol na samo jednoj utakmici od poslednjih 13.

Kvota na pobedu domaćina je pozamašna, čak 2.30, tako da je to sigurno dobra prilika za igru uzevši u obzir sve navedeno. Za one koji ne vole da rizikuju previše, mogu probati azijski hendikep, tj. igru gde je kvota na domaćina 1.70 u slučaju pobede, ali vam se u slučaju nerešenog ishoda vraća novac.

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *