PametnoKladjenje
Prognoze
Akhisar Bld. v Trabzonspor

Trabzon u krizi i kadrovskim problemima ide na noge ekipi koja ih je pobedila pre samo 6 dana u gostima.

Trabzonspor je poslednja 4 meča odigrao jako loše i uspeo je da izbegne poraza na samo jednom od ta četiri susreta i to protiv nižerazrednog Nazillispora u drugoj rundi kupa.

Pre toga je izbubio od Buraspora u ligi sa laganih 4:2 u gostima, zatim su pobedili već spomenuti Nazillispor kod kuće sa 1:0, da bi potom u gostima u kupu izgubili od Gaziantepa sa 2:0 i nakon toga su u kupu odigrali meč protiv današnjeg protivnika i to kod kuće koji su opet izgubili sa 0:1 i tako ispali iz tog takmičenja.

Pored loše forme na koju su sigurno uticale i povrede i suspenzije, a možda i nezainteresovanost igranjem u kupu Trabzon i dalje kuburi sa igračima.

DA SVIMA BUDE JASNIJE, PRVO LEGENDA:

Kada pišemo sledeće, na primer igrač Pera Perić, pišemo ovako: Pera Perić (19/3 m, SUSP). Šta to znači, da je igrač Pera Perić za svoj tim odigrao 19 utakmica, postigao 3 gola, slovo “m” znači da je igrač sredine, a SUSP znači da je suspendovan. Postoje i druga slova – “G”, “d”, “f” koja znače:

G – je golman

d- (defense) Odbrana

m – (midfield) Sredina

f – (forward) Napad

Što se prvog kola nekog takmičenja tiče, da odmah razjasnimo, jer će se neki pitati, zar se kartoni ne brišu. Da, to je tačno, svi kartoni se brišu, ali SUSPENZIJE se zadržavaju u svakom takmičenju. To znači da ako ste u poslednjoj utakmici prošle sezone dobili peti žuti karton ili crveni, a ostali ste u istom fudbalskom savezu – suspendovani ste i sledeće sezone, samo vam se konto kartona briše.

Izostanci, suspenzije i neizvesni igrači za ovaj meč:

Akhisar Bld.:

Neizvesni igrači:

Hugo Rodallega (19/11 f, najbolji strelac)

Sigurno neće igrati:

Mervan Çelik (0/0 m), Leocisio Sami (14/1 f), Petar Grbic (2/0 m)

Trabzonspor:

Neizvesni igrači:

Mustafa Yumlu (14/1 d), Yusuf Erdogan (15/2 m), Özer Hurmaci (15/0 m)

Povređeni ili suspendovani igrači:

Luis Pedro Cavanda (17/0 d, suspendovan), Onur Kivrak (14/0 prvi golman), Aykut Demir (13/1 d), Mehmet Ekici (11/3 m, drugi najbolji napadač), Güray Vural (m, novi igrač), Oscar Cardozo (14/7 f, prvi strelac ekipe)

Iz priloženog se može videti da Trabzon baš i nije u nekoj zavidnoj poziciji. Da li će njihove kadrovske probleme dva puta za redom za samo 7 dana uspeti da iskoristi Akhisar ostaje nam da vidimo od 14:00h.

Kvota na domaćina je pala sa 2,5 na 2,2. Budite obazrivi na ovom meču ipak je to utakmica turskog prvenstva a tamo je sve moguće.

 

Tag

Related Posts