3 za 3 utakmice omiljena igra kladioničara

Ovo je jedan od fenomenalnih načina za nameštanje utakmica. Nije retkost da se timovi dogovore da igraju 3 za 3, gde svako u sezoni uzme po tri boda. Odatle i potiče naziv “3 za 3 utakmice”!

Najklasičniji način dogovora je da svako uzme po tri boda. Kad se već dogovaraju nije ni izuzetak da češće nameštaju da pobedi gost, zašto? Pa, odgovor je jednostavan, mnogo je bolja kvota, pa da pored tri boda klubovi nešto i zarade.

Oni bezobrazniji to rade na još lepši način iz prelaza (1-2 ili 2-1).

I treći metod, čisto da bi razbili monotoniju i da baš ne bude toliko upčljivo da igraju 3 za 3 utakmice, klubovi se dogovore da neku sezonu odigraju i dve nerešene pa da uzmu po dva boda.

Međutim, sve je ovo postalo dosta providno. Pa su se i oni opametili. Sad se npr. dogovore da jedne sezone pobedjuje jedna ekipa, druge druga i tako u krug.

Tako da nije loše sačekati da prva utakmica, između klubova koji se dogovaraju, prođe pa da vidimo u kom smeru idu ove sezone.

Takođe vrlo interesantne utakmice su gde jedna ekipa konstantno dobija bez obzira na poziciju na tabeli i na kvotu. Tako je Jovan postavio pre dva dana utakmicu gde jedna ekipa konstantno pobedjuje i prošlo je lagano za kvotu 5,00.

3 za 3 utakmice

E sad, kad se već oni dogovaraju da odigraju nameštene utakmice, zašto onda to i mi ne bismo iskoristili?

Već smo bili svedoci nekoliko mečeva da se timovi dogovaraju i odigrali iste. Ali morate priznati da je jako teško ispratiti i zapamtiti sve te utakmice, pa se iz sezone u sezonu pitamo koji je beše to meč.

Ideja je sledeća, dosta ljudi prati sve ove informacije, pa zašto onda ne bismo napravili posebnu stranicu na sajtu PametnoKladjenje.com i nazvali je 3 za 3, gde ćemo staviti sve utakmice za koje vi znate, mi znamo i na koje naletimo u međuvremenu.

Svaka informacija je dobrodošla ali mora biti potkrepljena činjenicama, znači nema onog, “osećam da ovi nameštaju ili tome slično”.

Nadam se da ćete se odazvati ovoj akciji pa da napravimo jednu lepu bazu mečeva.